• social media

vd Velde IT’s Social Media

Hieronder vindt u onze berichten op onze Social Media pagina’s. Helaas hebben we voor LinkedIn nog geen mogelijkheid gevonden om de daar geplaatste berichten ook hieronder te plaatsen. Neemt u gerust een kijkje en volgt u ons uiteraard op deze pagina’s.

vdveldeit

website

Windows

Infra

Seo

fun

linux

Vd Velde IT Den Haag
Vd Velde IT Den Haag voelt zich enthousiast.02/06/2018 @ 20:26
En we blijven bezig met mooie en functionele websites bouwen. Garantie voor perfectie! Wil je ook graag een website of wil je jouw website een complete opfrisbeurt geven? Stuur gerust een bericht:

www.vdvelde-it.nl
Vd Velde IT Den Haag
Vd Velde IT Den Haag01/20/2018 @ 18:22
Hosting - Beste ZZP'ers, ondernemers en bedrijven. Wanneer men een website wil laten designen en men heeft reeds een hosting bij 'een grotere hostingpartij', controleer dan van tevoren of zij de juiste performance, capaciteit en instellingen aanbieden. Dit is van groot belang voor uw website! Voorkom oponthoud wegens zulke settings. De technische termen zijn o.a.: PHP, MySQL, nginx, MariaDb, WordPress limit.. Vragen? Stuur gerust een bericht. Afgelopen week zijn we helaas 3 'gevallen' tegen gekomen waarbij dit dus níet in orde is.
Vd Velde IT Den Haag
Vd Velde IT Den Haag01/08/2018 @ 20:39
Durf te koken! De aflevering van 8 januari staat ook online. Elke week staat er een nieuwe aflevering. Zie de site en volg de leuke afleveringen. Op de pagina 'Boodschappenlijst' staat het recept. De video is de handleiding. Leuk concept toch? Zegt het voort 😁👌Uiteraard is dit handig voor de mensen die geen TV West tot hun beschikking hebben.

www.durftekoken.nl/afleveringen
Vd Velde IT Den Haag
Vd Velde IT Den Haag01/05/2018 @ 23:10
Deze zogeheten 'one-pager', waarvan men altijd zegt dat dit soort websites moeilijk te vinden zijn via Google, volstaat zijn mannetje qua SEO! Wanneer jij, als consument zijnde, zoekt op de term 'garage Forepark Den Haag', staat http://www.autopunt.com gewoon bovenaan op de 1e pagina. Trots op de SEO van deze pagina!
Vd Velde IT Den Haag
Vd Velde IT Den Haag voelt zich enthousiast.01/02/2018 @ 18:30
En als klap op de vuurpijl nog een nieuwtje. De nieuwe website met een nieuwe huisstijl staat online. Mobiel te zien en op je desktop of laptop is ie nog net ff anders. Vertel het door en neem gerust een kijkje. Ook een website of webshop? Just give a call!
Vd Velde IT Den Haag
Vd Velde IT Den Haag01/01/2018 @ 14:36
Happy Newyear! Iedereen de beste wensen. Opdat we in 2018 weer vele mensen blij mogen maken 😁🖒

Wilt u ook een bedrijfspagina op Facebook of andere social media?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?

Wilt u ook een bedrijfspagina op Facebook of andere social media?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?