VD VELDE WEBDESIGN ©

Je wilt een website


Heb je hulp nodig bij het creëren van jouw website? Ik kan jou hier bij helpen. Andere ZZP'ers en MkB gingen jou reeds voor! Jij wilt jouw doelgroep aanspreken en hun aandacht behouden. Daarom ontwerp, bouw en beheer ik websites die écht werken. Ik design een website, welke er voor jouw doelgroep goed uitziet en welke ook nog eens goede functionaliteiten biedt. vd Velde Webdesign biedt webdesign én webhosting aan. Een combinatie van deze 2 diensten levert jou een goed eindproduct op. Daarnaast bied ik onderhoud aan. Jouw website krijgt de updates welke nodig zijn. Kijk snel op de website van vd Velde Webdesign ©.


Jouw website als herboren


Op basis van het verkennend gesprek heb ik een idee over hoe jouw webdesign eruit kan gaan zien. Welke inhoud oftewel content van jouw ‘oude’ website wil je ook of juist niet zien op je nieuwe website? Een (ver)nieuw(d)e website biedt je een uitgelezen kans om de bestaande inhoud eens goed onder de loep te nemen. Is alle informatie nog wel up-to-date en past de inhoud nog wel bij jouw doelstellingen? Na de goedkeuring van de offerte stel ik een planning op. In dit 'projectplan' zet ik alles voor je uit. De werkzaamheden worden neergezet, de tijdstippen van bijvoorbeeld het aanleveren van teksten of foto’s worden weergegeven en zodoende heb ik samen met jou een goed beeld van het te leveren webdesign.  vd-velde-it-nl-consultancy-thumb-up

  RESPONSIVE

  Responsive wil zeggen, dat jouw website zich aanpast aan elk apparaat. Dit kan zijn een telefoon, tablet of een monitor van 42 inch. Wordpress zorgt ervoor dat jouw website goed functioneert! Dat wil jij toch ook?

  vd-velde-it-nl-consultancy-thumb-up

  SNELHEID

  Wordpress werkt met plugins. Er wordt standaard een plugin geinstalleerd waarbij ik de snelheid van jouw website regel. Google vindt snelheid belangrijk, dus dit zijn standaard werkzaamheden. Goed instellen en goed controleren en testen.

  vd-velde-it-nl-consultancy-thumb-up

  PLUGINS

  De installatie van de website bestaat uit een thema, demo en plugins. Dit thema wordt 100% op maat afgeleverd. Daar zit tijd en effort in. Het thema en de plugins krijgen met grote regelmaat een update. Deze updates kan ik voor jou uitvoeren middels een maandelijkse abbo.

  ZAL IK JE BELLEN?

  Heb je vragen of opmerkingen over Webdesign? Wil je jouw netwerk vergroten? Vragen staat vrij!

  Contact-terugbellen
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt, conform het Privacy-beleid *