VIDEO & STORYTELLING

Mondha Media


Zomaar video’s maken is niet meer van deze tijd. Sebastiaan vindt het belangrijk waarde toe te voegen aan jouw organisatie met de inzet van professionele bewegende beelden. Van informatieve films, employer branding tot commerciële boodschappen over producten en diensten. Altijd met een persoonlijke, menselijke insteek. Elke professional is welkom. Sebastiaan gaat elke creatieve uitdaging aan om voor jou waarde te creëren met visuele verhalen. Zijn aanpak is persoonlijk. De drijvende kracht achter Mondha Media is Sebastiaan van Hamond, hij is altijd jouw vaste contactpersoon. Dat is samenwerken met Mondha Media, jouw creatieve partner.

De kracht van echte verhalen


Verhalen zijn er in vele vormen en kunnen bijvoorbeeld informeren, enthousiasmeren, emotioneren en activeren. Verhalen zijn te vertellen over en door je personeel, je klanten en door jezelf. Of laat een voice-over het vertellen. Sebastiaan heeft een neus voor deze waardevolle verhalen en geeft jouw de '3 W's" welke hij inzet om waarde toe te voegen aan jouw organisatie en om jou als merk te laten groeien: de WHY, WHO & TRUST
vd-velde-it-nl-consultancy-thumb-up

WHY

Jouw potentiële klant wil graag gerustgesteld worden. Dat ze bij jou terecht kunnen voor bijvoorbeeld het antwoord op hun vraag of een product of dienst waar ze mee geholpen worden.

vd-velde-it-nl-consultancy-thumb-up

WHO

Laat de menselijke kant van jouw organisatie zien of stap zelf voor de camera. Zo geef je jouw organisatie een gezicht. De kijkers willen graag weten met wie ze zaken doen. Mensen doen immers zaken met mensen.

vd-velde-it-nl-consultancy-thumb-up

TRUST

Vertrouwen wekken bij de kijker doe je door jouw bestaande klanten, partners of personeel aan het woord te laten. Dit kan goed met testimonial video’s of korte portretten.

VRAGEN?

Sebastiaan staat je graag te woord. Hij wil je helpen waar hij kan en levert topwerk! Vul het formulier in en jouw vraag belandt in zijn inbox.

Contact Mondhamedia
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt, conform het Privacy-beleid *