• Wie zijn ze dan toch

    webdesign-vd-velde-it-den-haag

Vrijwilliger

Partners

Roots

Wie zijn ze

vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag haar roots liggen in de GGZ en daar staan sinds een paar jaar steeds meer de eindgebruikers centraal. vd Velde IT Den Haag houdt deze gedachtegang vol en wij denken met u mee en vertalen uw wensen, waar mogelijk, naar de techniek. Samen met onze bedrijfspartners voeren wij design uit van websites en webshops. Wij proberen onze uitleg altijd zo duidelijk mogelijk te maken. Dit betekent dus ook dat we Jip en Janneke kennen. Dit alles om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken. Functionele en zakelijke websites? We hebben reeds ZZP’ers, autogarages, restaurants én zelfs een kookprogramma blij mogen maken met een goedlopende website. In samenwerking mét onze partners leveren wij daadkracht en komen wij altijd onze afspraken na.

Op dit moment ben ik via Greater BV gedetacheerd bij KLM, afdeling TSS AMS Linux. Gedetacheerd als Medior Linux Consultant. Binnen de afdeling OPS vallen allerlei monitor-, beheer- en automatiseringstaken. Wij zijn ‘the eyes and boots’ voor 2000+ servers binnen KLM. Technical Consultants leunen op ons. Communicatie en samenwerking is van groot belang. Scrum en tegelijkertijd ITIL staan samen voor uitdagingen op de werkvloer. Changes en projecten zijn veel voorkomende items binnen zo een grote multinational. Red Hat, CentOS, VMWare en in mindere mate AIX zijn de pilaren van het groot server park.

Contactgegevens

vd Velde IT Den Haag

Correspondentieadres
Asterstraat 34
2565 TV ś-Gravenhage

Kamer van Koophandel
62013157

BTW nummer
Op aanvraag

Telefoon

070–2119758

Arjan van der Velde

Arjan van der Velde

Vrijwilligerswerk

vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag draagt ook zijn steentje bij als het gaat om vrijwilligerswerk. Sinds een paar jaar verzorgen wij de zaken rondom het IT-gebeuren bij ‘De Ambassade van Den Haag’. U kunt deze stichting zien als een ouderwetse VVV op locatie. Van het voorzien en onderhouden van laptops tot het verkrijgen van de juiste abonnementen voor de tablets op locatie; iets om trots op te zijn.  Mocht u iets leuks willen doen in uw vrije tijd en u woont in Den Haag, neemt u dan gerust een kijkje op hun website. Genoeg te doen dus!

vd Velde IT Den Haag

Partners

Ferry Heijnen

Partner vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag werkt reeds een aantal jaren samen met Ferry Heijnen. Als fullservice internetbureau vertalen zij al meer dan 15 jaar met een betrokken en proactieve instelling uiteenlopende internet vraagstukken naar concrete oplossingen en dienstverlening. Van het bouwen van websites, webshops en webapplicaties tot webhosting en domeinnamen, onderhoud en online marketing. De hosting ‘loopt’ bij Ferry Heijnen. Middels korte lijntjes en snelle communicatie heeft vd Velde IT Den Haag een snelle toegang tot de hosting. Samenwerken en samen hoogwaardige eindproducten opleveren is wat wij doen!

Mondha Media

Partner vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag heeft de website van Mondha Media mogen ontwerpen. Een complete make-over, wat heeft geresulteerd in de site van Mondha Media. Zij zijn een videoproductie bedrijf dat zich al ruim 10 jaar bezig houdt met het vertalen van jouw visie naar video’s met een sterk verhaal. Hun focus is om jouw doelgroep te raken met hun beelden. Dat doen ze door het vertellen van echte verhalen. Zij geloven dat echte verhalen voor meer online zichtbaarheid en waardering voor je organisatie zorgen. Wat dan uiteraard resulteert in het behalen van jouw doelen.

Forrust IT & Media

Partner vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag heeft Maurice Aarts van Forrust IT & Media via het grote web mogen vinden. Na een fijn en open gesprek kwamen we tot de conclusie, dat we zeker iets voor elkaar kunnen betekenen. Maurice is een full stack web developer met een passie voor front end development. Hij is een ervaren programmeur in PHP (Barebone en MVC), Javascript (Vanilla en Frameworks/Libraries) en beheer van SQL en webservers.

Misschien jij?

Partner vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag is nog op zoek naar een SEO specialist en een Graphical Designer. Communicatie, eerlijkheid en openheid zijn kernwoorden. Werk is geen garantie, maar mocht het zover komen, dan maken wij graag gebruik van jouw diensten. Logo’s ontwerpen is een vak apart. SEO uitvoeren vergt veel tijd. Zo heeft een ieder zijn eigen expertise. Mocht je jouw naam ook op deze pagina willen zien, schroom dan niet om contact op te nemen: info@vdvelde-it.nl

Wij zijn vd Velde IT Den Haag. We reageren snel, ook na de oplevering. Uiteraard gaan we altijd uit van een goed resultaat en maken we al geruime tijd websites vanuit Den Haag. Samen met onze bedrijfspartner(s) staan we garant voor meer dan 20 jaar webdesign- en IT-ervaring.