• Wie zijn ze nu dan toch

    wie zijn wij

Vrijwilliger

Partners

Roots

Wie zijn ze

vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag haar roots liggen in de GGZ en daar staan sinds een paar jaar steeds meer de eindgebruikers centraal. vd Velde IT Den Haag houdt deze gedachtegang vol en wij denken met u mee en vertalen uw wensen, waar mogelijk, naar de techniek. Samen met onze bedrijfspartners voeren wij design uit van websites en webshops. Wij proberen onze uitleg altijd zo duidelijk mogelijk te maken. Dit betekent dus ook dat we Jip en Janneke kennen. Dit alles om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken. Functionele en zakelijke websites? We hebben reeds ZZP’ers, autogarages, restaurants én zelfs een kookprogramma blij mogen maken met een goedlopende website. In samenwerking mét onze partners leveren wij daadkracht en komen wij altijd onze afspraken na.

Contactgegevens

vd Velde IT Den Haag

Correspondentieadres
Asterstraat 34
2565 TV ś-Gravenhage

Kamer van Koophandel
62013157

BTW nummer
Op aanvraag

Arjan van der Velde

Arjan van der Velde

Vrijwilligerswerk

vd Velde IT Den Haag

vd Velde IT Den Haag draagt ook zijn steentje bij als het gaat om vrijwilligerswerk. Sinds een paar jaar verzorgen wij de zaken rondom het IT-gebeuren bij ‘De Ambassade van Den Haag’. U kunt deze stichting zien als een ouderwetse VVV op locatie. Van het voorzien en onderhouden van laptops tot het verkrijgen van de juiste abonnementen voor de tablets op locatie; iets om trots op te zijn.  Mocht u iets leuks willen doen in uw vrije tijd en u woont in Den Haag, neemt u dan gerust een kijkje op hun website. Genoeg te doen dus!

vd Velde IT Den Haag

Partners

Wij zijn vd Velde IT Den Haag. We reageren snel, ook na de oplevering. Uiteraard gaan we altijd uit van een goed resultaat en maken we al geruime tijd websites vanuit Den Haag. Samen met onze bedrijfspartner(s) staan we garant voor meer dan 20 jaar webdesign- en IT-ervaring.