• Website check - Offerte - Website vernieuwen - Resultaat

Uw website herboren

Telefoon en tablet

Blijf up-to-date

Vernieuwend webdesign

vd Velde IT Den Haag

De website of webshop van uw onderneming staat al een tijdje online. U denkt, mijn of onze website is niet meer van deze tijd. U denkt, mijn website is niet goed zichtbaar op een telefoon of tablet. Dan wordt het dus tijd voor ons om voor u aan de slag te gaan!

vd Velde IT Den Haag denkt met u mee

Geef uw website een 2e kans

Uw website of webshop kan dus beter en vd Velde IT Den Haag kan u zeker daarbij helpen. Er kunnen verschillende redenen zijn om uw oude website te vernieuwen. Er is in de afgelopen jaren namelijk veel veranderd. Zoekmachines (Google en vele andere) worden steeds geavanceerder en de eisen die zij stellen aan websites veranderen mee. Een nieuwe website kan dus helpen om beter gevonden te worden. Maar ook de reeds gemaakte opkomst van smartphones en tablets heeft veel effect, het is steeds belangrijker geworden om de inhoud van een website aan te passen aan het apparaat waarop deze wordt bekeken. Daarnaast biedt een nieuwe website een uitgelezen mogelijkheid om met een schone lei te beginnen en een nieuwe weg in te slaan. Maar waar moet u nu op letten bij het lanceren van een nieuwe website?

Doelstelling en doelgroep

Wat wilt u met uw website bereiken? Is de website vooral bedoeld als een online visitekaartje? Of wilt u ook producten via de website verkopen? Dit heeft gevolgen voor zowel de te kiezen techniek achter de website als het design. Denkt u hierbij aan kleuren, lettertype en bijvoorbeeld indeling. U wilt geen drukke website of wilt u juist wél tierelantijntjes op uw website of webshop? Heeft u reeds Social Media en is dit reeds gekoppeld aan uw website? Het zijn allen facetten waar u aan kunt denken.

Beheer en onderhoud

Het belang van het onderhouden en bijhouden van updates voor uw thema, voor uw plugins is onomstotelijk bewezen. Zoals u reeds heeft kunnen lezen, hebben wij dat ondergebracht in onze abonnementen. Wilt u ook dat uw website of webshop blijft draaien? Wilt u ook dat uw website of webshop over 5 jaar ook nog functioneert? Schakelt u dan zeker ons in om het onderhoud en beheer voor u te doen! U heeft geen omkijken hier naar en wij verzorgen dit compleet voor u.

Uw vernieuwde website van A tot Z online vanaf:

699,-

excl. BTW

Design en content

Welke inhoud oftewel content van uw oude site gaat u overzetten naar de nieuwe site? Een nieuwe website biedt een uitgelezen kans om de bestaande inhoud eens goed onder de loep te nemen en streng te selecteren.

Lees meer...

Is alle informatie nog wel up-to-date en past de inhoud nog wel bij de nieuwe doelstellingen? Wilt u met de nieuwe website vooral uw producten onder de aandacht brengen? Dan sneuvelt wellicht het bericht over uw gezellige personeelsuitje. Door via Google Analytics te kijken welke pagina’s de meeste bezoekers trekken, maakt u de selectie nog scherper. Wees niet bang om oude informatie weg te laten en nieuwe inhoud toe te voegen.

Richt de website vooral op uw gebruikers en niet alleen op zoekmachines. Google wordt steeds slimmer en denkt steeds meer aan gebruikers. Maak de informatie makkelijk doorzoekbaar en vermijd vakjargon waar bezoekers niets vanaf weten. Bezoekers zijn vaak minder vakinhoudelijk onderbouwd dan uzelf.

Wat komt erbij kijken?

U kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. We bespreken samen met u aan wensen en eisen uw vernieuwde website moet voldoen. U kunt gebruik blijven maken van uw bestaande domeinnaam en hosting.

Lees meer...

Mocht u dat niet willen dan bespreken we wat beter voor u werkt.  Het is een gegeven feit, dat communicatie richting grotere bedrijven moeilijk kan verlopen. Dit houdt in, dat wij niet snel terecht kunnen bij de achterkant van uw website. Dit is wel nodig voor het oplossen van storingen, voor het zorgen van een goede performance of voor bijvoorbeeld van het maken van een goede back-up. Overweeg uw opties en lees alles eens door. Wij kunnen uw website verhuizen en dan heeft u gegarandeerd een goede hosting met alle up-to-date software. Uw website kan binnen een korte termijn weer online staan!

Hosting

Kwaliteit telt!

Ondernemers vergeten vaak het belang van een goede hosting. Onze hosting is voorzien van alle up-to-date software en de websites die op onze hosting draaien zijn nagenoeg ruim 99% effectief online! Hoe kunt u dit zien? Hosting is de motor van de website. Hier draaien uw database, tabellen en onderliggende software onderdelen. Voor het vernieuwen van een website is het dus van groot belang dat dit in orde is. Twijfelt u aan uw huidige hosting? Wij controleren dit voor u en daarnaast kunt u natuurlijk uw hosting naar ons verhuizen. Wij kunnen direct onder die motorkap kijken en hoeven dus derhalve niet te wachten op de communicatie mogelijkheden van de ‘grote’ hosting partijen! Dit biedt voor u én ons een positief resultaat! Uw domein verhuizen naar vd Velde IT Den Haag? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kies uw hosting pakket. Uw website of webshop online:

Complete Onderhoudsabonnementen

U kunt kiezen uit de volgende 2 vormen:

Compleet Standard
WordPress updates en onderhoud
Thema updates en onderhoud
Database onderhoud
Plugins updates en onderhoud
Antivirus bescherming
Malware bescherming
Uitgebreide inbraakpreventie
Maandelijkse backup
WP-Rocket caching plugin
€ 24,95 per maand
Compleet Premium
WordPress updates en onderhoud
Thema updates en onderhoud
Database onderhoud
Plugins updates en onderhoud
Antivirus bescherming
Malware bescherming
Uitgebreide inbraakpreventie
Wekelijkse backup
WP-Rocket caching plugin
Ondersteuning complexe plugins
Ondersteuning voor webshops
Sucuri Antivirus + Firewall (WAF)
€ 39,95 per maand

Complete Onderhoudsabonnementen

U kunt kiezen uit de volgende 2 vormen:

Compleet Standard
WordPress updates en onderhoud
Thema updates en onderhoud
Database onderhoud
Plugins updates en onderhoud
Antivirus bescherming
Malware bescherming
Uitgebreide inbraakpreventie
Maandelijkse backup
WP-Rocket caching plugin
€ 24,95 per maand
Compleet Premium
WordPress updates en onderhoud
Thema updates en onderhoud
Database onderhoud
Plugins updates en onderhoud
Antivirus bescherming
Malware bescherming
Uitgebreide inbraakpreventie
Wekelijkse backup
WP-Rocket caching plugin
Ondersteuning complexe plugins
Ondersteuning voor webshops
Sucuri Antivirus + Firewall (WAF)
€ 39,95 per maand

Uw website of webshop online. Vraag uw offerte aan:

Wat is een CMS

Het is aan te raden om altijd een website te bouwen met een Content Management System (CMS) zoals WordPress. Met dit zogeheten CMS kunt u zelf de teksten en inhoud van uw website aanpassen.

Lees meer...

Zeker als u hier zelf serieus mee aan de slag gaat en ervoor zorgt dat er met enige regelmaat nieuwe teksten of updates op de website verschijnen, zal dit ten goede komen aan de vindbaarheid in zoekmachines. Oftewel Google vindt uw website of webshop beter. Daarnaast bieden wij ook een zogeheten SSL-certificaat aan. Dit is een certificaat welke aangeeft dat uw website of webshop als veilig wordt beschouwd. Vanaf juni 2018 kijkt Google hier strikt naar én geeft websites of webshop mét SSL voorrang boven andere. Uiteraard geldt dit, wanneer u klant bij ons bent. Wanneer u de hosting elders heeft ondergebracht, dient u uw hosting partij te vragen naar de opties m.b.t. een SSL-certificaat.

Website vernieuwen vanuit een ander CMS

Wanneer u uw website wilt laten overzetten vanuit een ander content management systeem dan is dat zeker mogelijk.

Lees meer...

Wij kunnen de inhoud oftewel de content overzetten vanuit systemen zoals bijvoorbeeld Joomla. U hoeft zich dus geen zorgen te maken: ook zo kunnen we uw website vernieuwen. Mocht u de teksten of afbeeldingen willen aanpassen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u er met een volledig vernieuwde website weer fris en positief tegenaan!

Call-to-action

Naast het aanbieden van informatie aan de gebruiker is de volgende stap om te bepalen welke acties deze moet doorlopen om het doel van de website te realiseren. Is het doel bijvoorbeeld om iets te bestellen, om lid te worden van een nieuwsbrief, om meer Facebook likes te verkrijgen of om een offerte aan te vragen? Zorg er dus voor dat u duidelijk maakt wat u wilt dat de gebruiker doet, bijvoorbeeld door een ‘bestel nu’ of ‘vraag offerte aan’ knop toe te voegen. Belangrijk is het om de bezoeker te binden aan de website, aangezien deze vaak niet bij het eerste bezoek zal overgaan tot een aankoop of beslissing.

Onze ervaring

Wij hebben ervaring met het overzetten van verschillende websites uit verouderde systemen naar een nieuwe installatie in WordPress. In de meeste gevallen kunnen we de site zo over zetten. Soms zijn er klanten die de website graag in een nieuw design willen zien, of de site voor mobiele telefoons wil laten optimaliseren. Wij kunnen met al deze voorstellen aan de slag en hebben inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd. Website vernieuwen? Voor ons geen enkel probleem!

Wij zijn vd Velde IT Den Haag. We reageren snel, ook na de oplevering. Uiteraard gaan we altijd uit van een goed resultaat en maken we al geruime tijd websites vanuit Den Haag. Samen met onze bedrijfspartner(s) staan we garant voor meer dan 20 jaar webdesign- en IT-ervaring.