• website design

Alles goed geregeld

Voor telefoon en tablet

Google prepared

Website design

Aantrekkelijke én functionele websites op maat gemaakt

Blijven mensen ‘hangen’ op uw website of zijn ze snel vertrokken? Mensen zoals u en ik hebben dat vaak snel gezien. Vervelende en plotseling opdoemende schermpjes? Veel mensen hebben daar geen zin in. Een website is dan ook een soort visitekaart. U wilt dat het er goed uitziet, maar u wilt óók dat het de juiste informatie biedt en óók nog eens de juiste opties biedt. Snel een telefoontje plegen of een mail versturen via een link. Dat is wel zo handig en levert resultaat op. U wilt uw doelgroep aanspreken en ook hun aandacht behouden. Daarom ontwerpen, bouwen en beheren wij websites en webshops die écht werken. We bedenken een website of webshop, welke er voor uw doelgroep goed uitziet en welke dus ook nog eens een goede functionaliteit(en) biedt.

Heeft u al een website of webshop? We kunnen een check op uw website uitvoeren, waarbij duidelijk wordt welke opties voor u optimaal zijn. Willen we samen uw website een make-over geven of willen we simpelweg veranderingen doorvoeren om uw website aantrekkelijker te maken? Dit wordt al snel duidelijk en wij geven uiteraard een degelijk advies welke voor u toepasselijk en bruikbaar is.

Vanaf: € 399

Responsive design

Hoeveel mensen bezoeken uw website éérst op een telefoon of tablet en later pas op een laptop of desktop? Anno 2018 kunnen we stellen dat erg veel mensen op die manier hun eerste websitebezoek bij uw website doen. Het antwoord daarop is: ‘WordPress en zijn zogeheten Responsive design’. Uw website of webshop past zich automatisch aan het formaat van welk apparaat dan ook. Dit geldt voor telefoons, tablets, laptops of desktops en zelfs Smart Tv’s.

Uw website is zodoende op elk apparaat goed zichtbaar én goed toegankelijk!

Onderhoud

vd Velde IT Den Haag werkt veelal met WordPress. Hierbij werken wij met thema’s en zogeheten plugins. Deze hebben onderhoud oftewel updates nodig. Dit is door u zelf uit te voeren, maar wij bieden dat uiteraard in onze abonnementsvormen aan. Een update van een plugin of thema kan soms problemen met zich mee brengen. Wij hebben de kennis en kunde om dit goed uit te voeren. Eventuele opgetreden problemen onderzoeken én herstellen we voor uw website.

Zullen wij het onderhoud voor u doen? Geen probleem. Wij doen dat graag voor u en wij weten hoe het reilt en zeilt.

Abonnementen

Voor de ‘reguliere’ website geldt veelal ‘Hosting Standard’, Voor een webshop geldt ‘Hosting Premium’ of ‘Hosting Luxe’:

Hosting StandardHosting Premium
Hosting Luxe
WordPress updates en onderhoud
Thema updates en onderhoud
Plugins updates en onderhoud
Database onderhoud
Antivirus bescherming
Malware bescherming
Uitgebreide inbraakpreventie
Wekelijkse backup
WP-Rocket caching plugin
Dagelijkse backup
Ondersteuning complexe plugins
Ondersteuning voor webshops
Webredactie en wijzigingen 1 uur
Sucuri Antivirus + Firewall (WAF)
€ 19,50 per maand€ 39,50 per maand€ 69,50 per maand

Hoe gaan we te werk?

Vanzelfsprekend komt er meer bij kijken dan alleen maar wat plaatjes uitzoeken en teksten verzinnen. Op basis van het verkennend gesprek over uw wensen krijgen wij een idee over hoe uw webdesign eruit gaat zien. Wij denken daarbij in techniek en naar de vertaling daarvan. Oftewel wij buigen de techniek om naar uw wensen. Na het gesprek hebben wij items bepaald binnen het website design over bijvoorbeeld uw doelgroep. Iemand van 60 jaar hoeft bijvoorbeeld geen klein, onduidelijk lettertype voorgeschoteld te krijgen? Het zijn de kleine dingen die het doen. Ook daar denken wij aan. Wij zetten het op papier en gaat u daarmee akkoord? Dan pas gaan wij aan de slag!

Tijdens de oplevering testen wij uiteraard de website of webshop op allerlei manieren. We testen de uitvoer op allerlei groottes. Hiermee bedoelen wij uiteraard de verschillende telefoons, tablets en (laptop)schermen. Daarnaast regelen wij ook de achterkant van uw website met bijvoorbeeld zaken als hosting en veiligheid. Hosting is simpelweg gezegd de ruimte op een computer waar uw website of webshop draait. Als reseller van hosting regelen wij dit ook allemaal voor uw website of webshop.

Is uw webdesign opgeleverd?

Dan kunnen er vanuit uw kant nog enkele wensen zijn. Wij passen deze dan voor u aan. Wilt u zelf berichten plaatsen of een foto wijzigen? vd Velde IT Den Haag kan, wanneer u dit wilt, u dit uitleggen. Wij zorgen er dan voor dat u het onder de knie krijgt. Dit valt echter ook onder onze abonnementsvormen. De inhoud van deze abonnementsvormen kunt u vinden op onze website. Klik daarvoor op onderstaande knop. We kunnen ook voor u statistieken en bezoekersaantallen instellen via bijvoorbeeld Google Analytics. Deze laat dan zien hoe uw website of webshop bezocht wordt. De mogelijkheden zijn dus te over, we zullen dit allemaal in onze gesprekken met u bespreken.

U staat er dus niet alleen voor! Ook niet na oplevering van uw website of webshop. Voor vragen of wensen kunt u altijd bij ons terecht.

website design

Logo design

Het ontwerpen van een logo is een vak apart. Schoenmaker blijf bij je leest is ook een bekende gezegde. Daarom besteden wij werkzaamheden voor dit vakgebied ook graag uit aan Lillan, owner van DOS, oftewel Design-O-Saur. Uiteraard verlopen deze werkzaamheden in samenspraak met u, Lillan en vd Velde IT Den Haag. Samen komen we tot een praktisch en mooi logo voor uw idee!

Kunnen wij u helpen met uw website?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?

Kunnen wij u helpen met uw website?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?