• webshop design

Voor mobiel en tablet

Eenvoudig te koppelen

Google prepared

Webshop design

Webshop webdesign op maat gemaakt

Hoe wint u het vertrouwen van een bezoeker van uw webshop? Wederom heeft het te maken met een juiste uitstraling. Bijvoorbeeld gebaseerd op uw doelgroep. Een goedwerkende webshop dient uw gewenste doelgroep aan te spreken én resultaat op te leveren. Een goedwerkende en attractieve webshop is dus van levensbelang. U wilt namelijk uw bezoeker laten klikken en kopen! Het gebruikerservaring dient dus tip top in orde te zijn. Een correcte webshop design is het kloppend hart van uw webshop, geleverd door uw meedenkende webshop developer!

vd Velde IT Den Haag levert in samenspraak met u en uw wensen en eisen de webshop zoals u die wilt.

Webshop developer

Webshop bouwen Den Haag

Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw bezoekers op een veilige manier kunnen betalen en dat u uw orders correct kunt leveren. Dit bespreken we uiteraard en wij geven hier advies in. vd Velde IT Den Haag heeft de juiste kennis in huis om dat advies aan u te leveren. Wij weten welke middelen u hiervoor kunt gebruiken. Dit alles om het beheren van uw webshop zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verwerken, leveren of betalen. Het zijn allemaal onderdelen van een correcte webshop design.

Vanaf: € 799

Abonnementen

Voor een webshop geldt ‘Premium’ of ‘Luxe’:

Premium
Luxe
WordPress updates en onderhoud
Thema updates en onderhoud
Plugins updates en onderhoud
Database onderhoud
Antivirus bescherming
Malware bescherming
Uitgebreide inbraakpreventie
Wekelijkse backup
WP-Rocket caching plugin
Dagelijkse backup
Ondersteuning complexe plugins
Ondersteuning voor webshops
Webredactie en wijzigingen 1 uur
Sucuri Antivirus + Firewall (WAF)
€ 39,50 per maand€ 69,50 per maand

Webshop bouwen Den Haag

Ons uitgangspunt is uw gemak

Als uitgangspunt voor een te designen webshop gebruikt vd Velde IT Den Haag veelal WooCommerce. Dit is een E-Commerce platform welke over de hele wereld wordt gebruikt. Op dit moment zijn wereldwijd pak en beet 28% van alle webshops ingericht met dit platform. Dit betekent dan ook dat er dagelijks aan wordt gesleuteld door een gerenomeerd bedrijf. Dit geeft ons dan weer diverse mogelijkheden om uw webshop goed in te richten. Afhankelijk van uw wensen en eisen adviseren we de beste oplossing voor uw bedrijf. Daarom kunnen wij altijd kwaliteit garanderen en door het gebruik van WooCommerce heeft u de mogelijkheid om de nieuwste mogelijkheden binnen dit toonaangevend platform te gebruiken.

Webshop bouwen Den Haag

Betaalsystemen voor uw webshop

Hoe vaak heeft u het niet zelf meegemaakt? Dan wilt u betalen en dan verloopt dat proces niet vlot? Uw toekomstige klant zal sneller gaan betalen, wanneer dit goed is ingeregeld. vd Velde IT Den Haag gebruikt hier standaard Mollie voor. Mollie is een bedrijf welke de verwerking van betalingen garandeert. Via Mollie en uw webshop kunnen uw kopers uit vele betaalmogelijkheden kiezen. Deze zijn uiteraard toegespitst op uw doelgroep. Wanneer u bijvoorbeeld alleen in Nederland verkoopt hoeft u geen Spaanse bank als optie aan te bieden. Creditcard en PayPal zijn reeds veelal een standaard betaalmiddel. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Denk tegenwoordig zelfs aan Bitcoin? Wie had dat gedacht een paar jaar geleden. Het is dus overduidelijk dat een correct aanbod van betalingsmogelijkheden voor uw webshop van cruciaal belang is.

vd Velde IT Den Haag kan u daarvan in alle informatie voorzien en uiteraard zullen wij dit correct op uw webshop inregelen.

webshop design
webshop design
webshop design

Bezorgmogelijkheden

Uw klanten komen op de eerste plaats en daarom wilt u makkelijk en snel uw producten kunnen verzenden. Wij adviseren SendCloud. Dit Nederlands bedrijf voorziet u in deze gemakken. Uw webshop is zo in te richten dat wanneer een bezoeker een bestelling plaatst, u zowaar bijna geautomatiseerd een verzendlabel kunt gaan printen. Bij het verzenden komen uiteraard diverse facetten naar boven. Wilt u via PostNL of juist via DHL verzenden? Welke printer bent u benodigd voor het correct printen van uw verzendlabels? vd Velde IT Den Haag voorziet in al deze informatie. Uw webshop wordt hiervoor zo ingericht, dat u het optimaal kunt gaan gebruiken.  Wij geven hierin voldoende uitleg en voor vragen zijn we uiteraard beschikbaar. Wij willen uiteraard dat uw webshop slaagt!

Eenvoudig te koppelen

Een koppeling tussen uw webshop en een (online) boekhoudpakket, kassa- of voorraadsysteem neemt u een hoop werk uit handen. Bestellingen worden zonder rompslomp verwerkt in uw boekhouding en voorraadsysteem. In principe kunnen wij elke mogelijke koppeling realiseren. Van een relatief eenvoudige CSV of XML oplossing tot complexe realtime koppelingen met externe diensten en systemen van bijvoorbeeld logistieke partners en beoordelingssites.

Webshop developer en onze werkwijze

Vanzelfsprekend komt er meer bij kijken dan menigeen denkt. Op basis van het verkennend gesprek over uw wensen krijgen wij een idee over hoe uw webshop eruit gaat zien. Wij denken daarbij in techniek en naar de vertaling daarvan. Oftewel wij buigen de techniek om naar uw wensen. Na het gesprek hebben wij items bepaald binnen het webshop design over bijvoorbeeld uw weer te geven producten. Worden uw producten in 2 of 3 kolommen weergegeven? Wat is het formaat van uw product foto’s? Het zijn de kleine dingen die het doen. Ook dáár denken wij aan. Wij zetten het op papier en gaat u daarmee akkoord? Dán gaan wij aan de slag!

Tijdens de oplevering testen wij uiteraard uw webshop op allerlei manieren. We testen de uitvoer op allerlei groottes. Hiermee bedoelen wij uiteraard de verschillende telefoons, tablets en (laptop)schermen. We bestellen een product. Uiteraard enkel om het gehele koop- en verwerkingsproces te testen. Daarnaast regelen wij ook de achterkant van uw webshop gericht op zaken als hosting en veiligheid. Hosting is simpelweg gezegd de ruimte op een computer waar uw website of webshop draait. Als reseller van hosting regelen wij dit ook allemaal voor uw webshop. Veiligheid is bij een webshop van gróót belang. Dit richten wij dit tip top in voor uw webshop!

Wat verwachten wij van u

Wij maken samen mét u de webshop. Dit betekent dat er vanuit onze kant ook verwachtingen zijn. Denk hierbij aan foto’s van uw producten of uw logo. Zijn deze aanwezig? Welke grootte dient u aan te leveren met betrekking tot de productfoto’s? Uiteraard geven wij hierin advies en samen komen we zo tot een webshop design, gebaseerd op uw wensen en eisen.

vd Velde IT Den Haag is expliciet níet mede-verantwoordelijk voor het succes van uw webshop. Hoe heeft u uw marketingbeleid ingericht? Maakt u reclame op diverse platforms? Hoe trekt u klanten naar uw webshop? Daar bent u als webshop eigenaar verantwoordelijk voor. Wanneer de webshop gereed is en u heeft deze goedgekeurd, is het tijd geworden voor de volgende stap(pen). U wilt nieuwe producten toevoegen of u wilt de prijzen van uw producten aanpassen? Wij leggen dit allemaal uit en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij willen net zo graag als jij dat uw webshop een succes wordt!

Kunnen wij u helpen met uw webshop design?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?

Kunnen wij u helpen met uw webshop design?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?