Video als eyecatcher

vd Velde IT Den Haag

Het zijn de kleine dingen die het doen. Wel of niet een video op je home page als eyecatcher? Wel of niet een videolink op mobiel laten zien? Het beïnvloedt de snelheid van je pagina, alsmede dus de snelheid voor Google. Staat het leuk en valt het op? Ja! In ons geval hadden we dus de video op de home page enkel ingesteld op desktop. Het is een bewuste keuze. Je wilt namelijk niet de snelheid op mobiel beïnvloeden. Wanneer iemand op mobiel naar jouw website kijkt, wil men een vlotte website hebben. Je wilt niet afhankelijk zijn van een KPN, Tele2 of Telfort.

Notabene: het is op veel internetbrowsers niet eens mogelijk om je video weer te geven op mobiel. Daarom hebben wij tijdens de update van dit bericht op 02-08-2019 ook geen video meer op onze website staan als eyecatcher.

Ben je ook toe aan een make-over voor jouw website? Wil je je website of webshop laten opfrissen? Wij kunnen je daarbij helpen. Wij geven een gratis review voor jouw website of webshop. Bel ons via  070-2119758 of vul vrijblijvend ons contactformulier in op onze contactpagina.