Spookfactuur

vd Velde IT Den Haag

Spookfactuur –> Waarschuwing –> ZZP’ers, bedrijven en alle andere bedrijfsvormen: mocht je, om wat voor reden dan ook, een factuur krijgen van Web Registratie (zoals ondergetekende), betaal dan niet! Dit is een spookfactuur en je wordt opgelicht! Dit is zelfs al op het tv-programma ‘Kassa’ besproken en toegelicht. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

Helaas gaan ZZP’ers en MkB gebukt onder anonieme telefoontjes en spam e-mail. Het betreft niet alleen een spookfactuur(en). Dit geldt ook voor de consument, maar het is gebleken dat KvK of andere instanties nog steeds gegevens doorverkopen. Wanneer je in de beerput zit kom je er niet zomaar uit. Ondergetekende heeft gewoon letterlijk anonieme telefoontjes geblokkeerd op zijn telefoon. Wat heb je te verbergen wanneer je anoniem belt? Openheid en eerlijkheid zijn trefwoorden; heel simpel!

Heb je ook iets meegemaakt of wil je het delen, vul dan gerust ons contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Security.nl

vd Velde IT Den Haag

Een handige en up-to-date-link is de website van Security.NL. Hier vind je veel tips en informatie over security en aanhangende zaken. Dit is niet alleen IT-gericht, maar ook gericht op bedrijven en consumenten. Wij zouden bijna zeggen, lees het dagelijks door. Je kunt er ook een account aanmaken om mee te praten over alle topics.
spookfactuur-vd-velde-it-den-haag-opgelicht-blog