• Social Media Marketing - Instagram - Facebook

    Meer volgers en meer leads

    Hoger in Google
    social media

070-2119758

Meer leads

Bekendheid

Volgers

Social Media Marketing

vd Velde IT Den Haag

Als ondernemer zijnde wil je jouw doelgroep zo efficiënt mogelijk bereiken. Er zijn tal van marketingstrategieën die door specialisten worden geadviseerd en gebruikt. Denk hierbij alleen al aan ‘Zoekmachine marketing’ of ‘Content marketing’. Minstens zo belangrijk en zo niet belangrijker is ‘Social Media marketing‘. Instagram, Facebook; we kunnen niet meer zonder! vd Velde IT Den Haag kan jou daarbij helpen! Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel ons op via telefoonnummer: 070-2119758. Wij helpen je graag!

Meer volgers = meer leads Vergroot je naamsbekendheid! Communiceer naar je klanten

Wat is het?

Social Media marketing

Social Media marketing is een marketingtechniek die sociale kanalen inzet om jouw doelgroep te bereiken. Veelgebruikte platforms zijn onder meer Instagram, Facebook en bijvoorbeeld Snapchat. In tegenstelling tot andere kanalen, heeft deze marketingvorm een interactief karakter. Jouw mogelijke leads op deze kanalen kunnen namelijk op jouw berichten reageren. Er is sprake van een wisselwerking. Vergoot nu ook jouw bereik!

Contact

Vul vrijblijvend het contactformulier in

Contact klein Crave Creative
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt conform het Privacy-beleid: *

Waarom Social Media marketing?

Doelgroep

De eerste stap is om jezelf af te vragen waarom deze marketingstrategie voor jou of jouw bedrijf een meerwaarde heeft. Het kan gaan om het opbouwen van je naamsbekendheid, het bieden van snelle klantondersteuning of het genereren van nieuwe leads. Daarom dien je eerst een doel en doelgroep te kiezen en dat neem je mee in jouw online strategie. Vul vrijblijvend bovenstaand contactformulier of bel naar 070-2119758. vd Velde IT Den Haag helpt jou graag.

Dynamisch

Know-how

Deze marketingstrategie is dynamisch en uitdagend te noemen. Een marketeer weet wat hij of zij doet. Alle inspanningen zijn een middel met als doel jouw naamsbekendheid te vergroten. Verkoop je bijvoorbeeld producten aan 55 plussers? Dan heeft aanwezigheid op Snapchat weinig zin, omdat deze doelgroep hier niet weinig aanwezig is. Daar is de jeugd dan weer meer aanwezig.

vd-velde-it-den-haag-social-media-marketing-instagram

Social Media trends

Up-to-date

De laatste tijd lijkt er een verschuiving van Facebook naar Instagram plaats te vinden. Naar verwachting zet deze verschuiving zich door in 2019. Instagram ging vorig jaar al over de grens van 1 miljard maandelijks actieve gebruikers en Instagram is voor nu de place to be! De uitgaven aan Instagram advertenties zijn groeiende en deze groeien zelfs meer dan Facebook. De totale uitgaven aan advertenties op Social Media zal ook de komende jaren alleen maar groeien en daarom is een goede Social Media marketing voor jou van groot belang.

vd-velde-it-den-haag-social-media-marketing-facebook

Webdesign

vd Velde IT Den Haag

Heb je hulp nodig bij het realiseren van het design van jouw website of webshop? Wil je jouw website opfrissen? Wij kunnen jou daarbij helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar 070-2119758.

Google Ads

Beter gevonden worden

Wij zijn vd Velde IT Den Haag. We reageren snel, ook na de oplevering. Uiteraard gaan we altijd uit van een goed resultaat en maken we al geruime tijd websites vanuit Den Haag. Samen met onze bedrijfspartners staan we garant voor vele jaren webdesign- en IT-ervaring.