SEO optimalisatie – Webdesign – Website of webshop – Hosting

Bij een goede webdesign hoort logischerwijs een goed vervolg. U wilt graag leads en verkoop realiseren via uw website of webshop. Dat willen wij graag voor u realiseren via onze SEO optimalisatie. vd Velde IT Den Haag test een nieuwe tool oftewel software om uw SEO van uw website te verbeteren.

Laat uw website nog hoger in Google komen!

We werken tot nu toe met de gratis plugin van Yoast. Deze plugin heeft reeds zijn waarde bewezen, maar we blijven op zoek naar nieuwe manieren en nieuwe technieken. We zullen dit aanbieden volgens een eenmalige optimalisatie of volgens een maandelijkse optimalisatie. De maandelijkse optimalisatie biedt uiteraard een zeer positief gewenst effect. Dit zullen wij aanbieden in bijvoorbeeld een half jaarlijks abonnement. Hierbij hoort echter ook een invulling van uw kant. We registreren bijvoorbeeld uw website of webshop bij goede zoekmachines of we vullen Social Media accounts in. Hierbij zijn we soms uw hulp nodig, daar het úw accounts zijn. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak en in overleg.

Wij zoeken de juiste trefwoorden en vergelijken deze zelfs met uw directe concurrenten op het internet. U ontvangt desgewenst maandelijks of om de twee weken een rapport met daarin de voortgang van de SEO optimalisatie. Gevuld met cijfers en statistieken, waardoor u een goed beeld krijgt. De invulling en de abonnementsvormen zijn inmiddels bekend en we zijn bezig om dit op onze website vorm te geven. We hebben al geïnteresseerde berichten van klanten ontvangen. Zij horen graag al meer.

Dus zoekt u een website of webshop, welke draait op een betrouwbaar hosting platform en waarbij wij ook nog de gemakken van bijvoorbeeld SEO optimalisatie leveren? Neem dan gerust contact op via info@vdvelde-it.nl.