• Bloggen of vloggen

    vd Velde IT Den Haag

    Contact
    webdesign-vd-velde-it-den-haag

Bloggen

Vragen

Nieuws

070-2119758

Bloggen

vd Velde IT Den Haag

Ook wij bloggen. Informatie geven en op de hoogte blijven is altijd handig. Dat geldt ook voor jouw klanten. Heb je informatie nodig of ben je nieuwsgierig naar onze blog berichten? Aarzel dan niet om het door te lezen. Je vindt er allerhande informatie en nieuws. Heb je hulp nodig bij jouw blog? vd Velde IT den Haag kan jouw helpen. Wij maken jouw website waar jij jouw blog kunt laten zien. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel ons via 070-2119758.

windows-lekkern-alert-security-vd-velde-it-den-haag
vd-velde-it-den-haag-portfolio-arctic-marathon
vd-velde-it-den-haag-wordpress
vd-velde-it-den-haag-webshop-bouwen-bericht-blog
vd-velde-it-den-haag-happy-new-year-2019
feestdagen

Wat is een blog?

Informatie delen

Een blog is een website(-pagina) waar je met regelmaat nieuwe inhoud of informatie in de vorm van berichten plaatst. Die inhoud wordt ook wel op z’n Engels content genoemd. Een bericht wordt een blogpost genoemd. Die kun je hierboven via de linkjes lezen.

Een nieuwe blogpost kun je plaatsen wanneer jij dat maar wilt. Dagelijks, wekelijks of maandelijks, eigenlijk wanneer het jou dus uitkomt.  Voor het gevonden worden via Google is het goed om een paar keer per week iets te posten.

Je blogposts staan altijd in een omgekeerde chronologische volgorde op jouw website. Dat wil zeggen dat je meest nieuwe blogpost op je blogpagina bovenaan staat en meteen zichtbaar is. Deze post is jouw meest actuele post en daarom is deze ook vaak het meest interessante voor jouw lezers.

Jouw lezers kunnen ook reageren op je posts. Uiteraard kun je het ook uitzetten; dat is net wat jij zelf wilt. Die lezers maken gebruik van het reactie-veld. Op deze manier kan er een interactie ontstaan met jouw lezers.

Je blogposts kun je onderverdelen in categorieën. Een categorie helpt een lezer bij het vinden van de informatie die hij of zij op jouw website zoekt. Blog je bijvoorbeeld over webdesign? Dan kun je als categorieën website of webshop meenemen in jouw blog.

Wat is bloggen

Blijf ook op de hoogte

Dat spreekt nu voor zich: bloggen is dus het maken van je content voor jouw blog. Dat kun je doen door te typen, te filmen of door bijvoorbeeld een fotoblogpost te creëren. Jij kiest de vorm die bij jouw doelgroep, het onderwerp en jouw onderneming past. Bij bloggen hoort het vastgesteld hebben van je doelgroep, je strategie en je planning hiervoor. Je kunt niet zomaar ‘even wat plaatsen’, zonder hier goed over nagedacht te hebben.

Google Ads

Beter gevonden worden

Webdesign

vd Velde IT Den Haag

Heb je hulp nodig bij het realiseren van het design van jouw website of webshop? Wil je jouw website opfrissen? Wij kunnen jou daarbij helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar 070-2119758.

Wij zijn vd Velde IT Den Haag. We reageren snel, ook na de oplevering. Uiteraard gaan we altijd uit van een goed resultaat en maken we al geruime tijd websites vanuit Den Haag. Samen met onze bedrijfspartners staan we garant voor vele jaren webdesign- en IT-ervaring.