Arctic Marathon is online! Ga ook hardlopen in of op Svalbard oftewel Spitsbergen. Is het in of op Svalbard? Deze website van dit Haags bedrijf heeft een make-over gekregen. De huisstijl van en de kleuren zijn veelal hetzelfde gebleven, maar de website is ‘gemoderniseerd’. Call to action buttons, ‘pakkende’ afbeelding, filmpjes en goede teksten. Alsmede wordt de website in 4 talen vertaald. Afgelopen weekeinde is de 2019 editie superpositief verlopen. De 2020 editie komt er nu dus aan! De film wordt mede mogelijk gemaakt door Mondhamedia. De (actie)foto’s worden onder andere verzorgd door Jill Blackstone Fotografie. Aan de achterkant bevindt zich een webshop gedeelte, waar de reizen geboekt worden.

We hebben een mooie en praktische website neer kunnen zetten, waar we trots op zijn! vd Velde IT Den Haag wenst Arctic Marathon ook veel succes met de 2020 editie!

Bent u ook een make-over nodig voor uw website? Neem dan snel contact met ons op via info@vdvelde-it.nl, bel 070-2119758 of vul ons contactformulier in op onze contactpagina.