Arctic Marathon

vd Velde IT Den Haag

Arctic Marathon is online! Ga ook hardlopen in of op Svalbard oftewel Spitsbergen. Is het in of op Svalbard? Deze website van dit Haags bedrijf heeft een make-over gekregen. De huisstijl van en de kleuren zijn veelal hetzelfde gebleven, maar de website is ‘gemoderniseerd’. Call to action buttons, ‘pakkende’ afbeeldingen, filmpjes en goede teksten. Alsmede wordt de website in 4 talen vertaald. Afgelopen weekeinde is de 2019 editie super positief verlopen. De 2020 editie komt er nu dus aan! De film wordt mede mogelijk gemaakt door Mondhamedia. De (actie)foto’s worden onder andere verzorgd door Jill Blackstone Fotografie. Aan de achterkant bevindt zich een webshop gedeelte, waar de reizen geboekt kunnen worden.

Ook is er een compleet administratie programma gekoppeld aan de achterkant van de website. Zodoende is er minder werk qua administratie voor Arctic Marathon. Automatiseren is het sleutelwoord.

We hebben een mooie en praktische website neer kunnen zetten, waar we trots op zijn! vd Velde IT Den Haag wenst Arctic Marathon ook veel succes met de 2020 editie!

Ben je  ook een make-over nodig voor jouw website? Wil je jouw website of webshop opfrissen? Neem dan snel contact met ons op via info@vdvelde-it.nl, bel 070-2119758 of vul ons contactformulier in op onze contactpagina.