• wie zijn wij

Roots in de GGZ

Onze visie

Vrijwilliger

Wie zijn ze toch

vd Velde IT Den Haag

Onze roots liggen in de GGZ en daar staan sinds een paar jaar steeds meer de eindgebruikers centraal. vd Velde IT Den Haag houdt deze gedachtengang vol en wij denken met u mee en vertalen uw wensen, waar mogelijk, naar de techniek. Met een betrokken en positieve instelling voeren wij design uit van websites en webshops. Wij proberen onze uitleg altijd zo duidelijk mogelijk te maken. Dit betekent dus ook dat we Jip en Janneke kennen. Dit alles om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken. Functionele en zakelijke websites? We hebben reeds ZZP’ers, autogarages en restaurants blij mogen maken met een goedlopende website. Van A tot Z doorlopen wij samen met u alle stappen.

vd Velde IT Den Haag draagt ook zijn steentje bij als het gaat om vrijwilligerswerk. Sinds een paar jaar verzorgen wij de zaken rondom het IT-gebeuren bij ‘De Ambassade van Den Haag’. U kunt deze stichting zien als een ouderwetse VVV op locatie. Van het voorzien en onderhouden van laptops tot het verkrijgen van de juiste abonnementen voor de tablets op locatie; iets om trots op te zijn. Deze instantie timmert nog steeds aan de weg en zij verzorgt met zorg elk jaar bij grote evenementen in Den Haag haar bijdrage. Mocht u iets leuks willen doen in uw vrije tijd en u woont in Den Haag, neemt u dan gerust een kijkje op hun website.

We zijn zeker workaholics, stoppen vele uren in alle werkzaamheden en proberen altijd een prachtig product neer te zetten. Uiteraard is uw wens of opdracht anders dan die van een andere opdrachtgever en daarom hanteren we altijd een verschillende aanpak. Andere mensen, andere wensen. We zijn vertrouwensvol, praktisch en oprecht ingesteld. U krijgt van ons dus ook een duidelijk antwoord en óók op tijd antwoord. Zodoende proberen we de voortgang binnen het design proces voor u en ons zo efficiënt mogelijk te maken, waarbij we zeker kijken naar resultaten en kosten voor u en voor ons. Uiteraard geven wij op alle vlakken een degelijk en correct advies waar u daadwerkelijk iets aan hebt.

vd Velde IT Den Haag

Correspondentieadres
Asterstraat 34
2565 TV ś-Gravenhage

Kamer van Koophandel
62013157

BTW nummer
Op aanvraag

E-mail adres
[email protected]

Telefoonnummer

070–2119758

Garantie voor perfectie!

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?

Garantie voor perfectie!

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?