• onderhoud en beheer

Updates goed geregeld

Geschikt voor alle websites

Onderhoud op maat

Onderhoud en beheer

Updates goed geregeld

Uw website of webshop heeft regelmatig en soms zelfs een paar keer per maand onderhoud nodig. Leveranciers van de zogeheten thema’s en plugins bieden met regelmaat updates aan. Het verwerken hiervan gebeurt aan de achterkant van uw website of webshop, waar u geen zicht op heeft. Daarom kunnen wij deze onderhoud voor u uitvoeren. Onderhoud en beheer vallen onder onze abonnementsvormen en wij weten precies wanneer er een update van een thema of plugin plaats vindt. Dit houden wij voor u in de gaten middels onze software en programma’s. Deze updates bevatten niet alleen veiligheidsitems, maar óók nieuwe opties of functionaliteiten van deze thema’s en plugins. Het is wel zo handig om deze bij te houden.

Ook kan het zijn dat u uw content wilt laten onderhouden? U wilt niet steeds berichten plaatsen of producten toevoegen? vd Velde IT Den Haag kan dit in samenspraak met u allemaal voor u uitvoeren.

Totaalpakket

Wilt u naast de hosting van uw domein een totaalpakket? Hieronder ziet u een overzicht van onderhoud en beheer in onze abonnementsvormen. Wij maken met regelmaat een backup van uw website of webshop. Daarnaast verzorgen wij de updates van de thema’s en zogeheten plugins. We bieden de vormen ‘Standard’, ‘Premium’ en ‘Luxe’ aan. Dankzij deze abonnementen hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij laten alles perfect functioneren en beveiligen alles zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Dit alles tegen een vast bedrag per maand of per jaar. Uiteraard kunnen we in samenspraak met u nog meer voor u betekenen. Wanneer u wensen of vragen heeft, vraagt u dit gerust.

Incidentele werkzaamheden

Wilt u zo nu en dan onderhoud laten plegen aan uw website of webshop? Oftewel uurtje, factuurtje? Neemt u dan contact met ons op en we bespreken dit samen met u. We zullen deze werkzaamheden volgens planning uitvoeren. Naderhand ontvangt u een factuur voor de door ons verrichte werkzaamheden op basis van een uurtarief van € 52,- excl. BTW.

Abonnementen

Voor de ‘reguliere’ website geldt veelal ‘Hosting Standard’, Voor een webshop geldt ‘Hosting Premium’ of ‘Hosting Luxe’:

Hosting StandardHosting Premium
Hosting Luxe
WordPress updates en onderhoud
Thema updates en onderhoud
Plugins updates en onderhoud
Database onderhoud
Antivirus bescherming
Malware bescherming
Uitgebreide inbraakpreventie
Wekelijkse backup
WP-Rocket caching plugin
Dagelijkse backup
Ondersteuning complexe plugins
Ondersteuning voor webshops
Webredactie en wijzigingen 1 uur
Sucuri Antivirus + Firewall (WAF)
€ 19,50 per maand€ 39,50 per maand€ 69,50 per maand

Geen zorgen over uw onderhoud en beheer?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?

Geen zorgen over uw onderhoud en beheer?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?