• ICT Advies – Social Media – Systeembeheer

    vd-velde-it-den-haag-slider-systeem-netwerk-beheer

ICT advies

Social Media

Office 365

Advies in ICT

Advies op maat op allerlei vlakken

Naast het designen van uw website of webshop kan vd Velde IT Den Haag nog meer voor u betekenen! Heeft u advies of hulp nodig met het opstellen van uw bedrijfspagina op Facebook of op bijvoorbeeld LinkedIn? Of wilt u juist Instagram gebruiken? Aan de hand van uw te bepalen doelgroep kunnen wij dit voor u opzetten. Uiteraard zijn we uw hulp nodig voor de benodigde teksten en foto’s, maar de techniek erachter vullen wij voor u in.

Wilt u in plaats van een webmail account graag uw E-mail op uw telefoon én tablet en tegelijkertijd óók op uw laptop bekijken en bewerken? Dan is een Office 365 pakket iets voor u. Hierbij heeft u overal toegang tot uw E-mail, maar heeft u ook de beschikking over het Office-pakket. Wij kunnen dat voor u regelen. Dat is wel net zo handig.

Ervaart u de laatste tijd steeds meer traagheid op uw laptop? Start uw Windows langzaam op? vd Velde IT Den Haag kan uw laptop opschonen en bepaalde instellingen zo neerzetten, dat uw laptop weer als een zonnetje loopt. Dit voor een vast bedrag met de door ons vastgestelde werkzaamheden. Daarna geven wij u uiteraard advies om het ook zo te houden. Ervaringen van klanten in het verleden bieden garantie!

Emka-IT

IT-Beheer en Consultancy

Wilt u graag een netwerk in uw kantoor? Met een NAS en een degelijke server, welke voor u ingericht wordt?

vd Velde IT Den Haag heeft hiervoor de beste oplossing: Neemt u contact op met Martin Kramer van Emka-IT.  Deze gecertificeerde Microsoft Engineer kan u tot in de puntjes hiermee helpen. Ondanks de trend binnen het MkB en grotere bedrijven, dat men steeds met enkel en alleen een laptop werkt, kan hij voor u een complete netwerk- en systeembeheer inregelen.

Martin Kramer heeft hiervoor de kennis en de daadkracht. Microsoft Server 2016, Microsoft Small Business Server of Microsoft Cloud en Azure; het zijn zomaar enkele steekwoorden voor de kenners onder ons. Vele varianten met vele mogelijkheden. Mail of bel gerust naar Emka-IT: [email protected] of 0174-271754.

vd-velde-it-den-haag-
portfolio

Social Media

Social Media, wie kan er nog zonder? Vele mensen willen een bedrijfspagina op Facebook, LinkedIn of Instagram. In de toekomst zullen er allicht andere platformen verschijnen. vd Velde IT Den Haag kan voor u een bedrijfspagina maken en geeft u hierna advies over hoe u uw pagina effectief gebruikt. Wanneer u foto’s, tekst en de gewenste informatie oplevert, kunnen wij dat in 2 uur voor u bewerkstelligen, waarbij we overigens maar 1 uur factureren. Is dat niet aantrekkelijk? Vraagt u gerust om meer info.

Netwerk- / Systeembeheer

Emka-IT te Monster kan u deze vorm van werkzaamheden uit uw handen nemen. Wilt u graag een compleet netwerk met een server, werkplekken en bijvoorbeeld een backup oplossing? Een NAS of heeft u apparaten welke u in een netwerk wilt zien? Geen probleem. Martin Kramer doet dat graag voor u en hij weet hoe het werkt. Uiteraard gaat hij na een voortraject en goede gesprekken hier voor u mee aan de slag.

Trage laptop

Een trage laptop wordt veelal als onplezierig gezien. Dit is uiteraard ook het geval. Het vele wachten levert niets op wanneer u snel wilt werken. Middels standaard werkzaamheden en wanneer de situatie erom vraagt middels niet-standaard werkzaamheden, schonen wij uw laptop op. Er zijn verborgen opties onder Windows die u waarschijnlijk niet kent, welke uw laptop weer snel maken. We halen overbodige data weg en schonen registers op. Uw laptop wordt weer schoon en snel, waarna u weer met plezier achter uw laptop kunt gaan werken. Dit alles voor een vast tarief á € 35,- excl. BTW.

vd Velde IT Den Haag zal u uitleg geven over hoe u uw laptop snel en schoont kunt houden!

Office 365

Onze hosting biedt standaard de mogelijkheid om daarbij uw gewenste E-mail adressen te leveren. Dit valt onder de categorie webmail en deze kunt u openen via een Internet Explorer, Firefox of welke browser u ook gebruikt. Enkel zijn deze niet op meerdere apparaten of via bekende apps in te stellen. Wilt u toch overal uw mail lezen? Dan biedt Office 365 een uitkomst! Wij regelen dit voor u en voor een kwartaalbedrag heeft u naast uw E-mail ook nog eens de andere mogelijkheden van Office 365 in uw bereik.

Office 365; het is een relatief nieuw product. vd Velde IT Den Haag is op de hoogte!

Kunnen wij u advies geven?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?

Kunnen wij u advies geven?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?