• hosting

Super performance

Optimaal bereikbaar

Realtime registratie

Hosting en het registreren van uw domein

Uw website of webshop online voor iedereen

Hosting of webhosting?

Wat is dat nu eigenlijk? Veel mensen hebben deze vraag reeds gesteld. Hosting of webhosting is eigenlijk niets anders dan het huren van bepaalde ruimte op een grote computer (server) waar uw website of webshop draaiende wordt gehouden. Uiteraard werkt dat niet vanzelf, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Als reseller regelen wij dat allemaal voor u. Uw website of webshop is nagenoeg altijd in de lucht. Mocht er onverhoopt wel iets aan deze achterkant gebeuren, dan regelijk wij voor u dat het snel wordt opgelost.

Webhosting wordt, naast het maken van backups en het bijhouden van technische updates van thema’s en plugins, voor uw gemak aangeboden naast onze abonnementsvormen. U hoeft geen aparte overeenkomst of iets in die trant te tekenen. Dit is voor ons gemakkelijk en u hoeft daar ook niet over na te denken. Gemak dient toch de mens?

E-mail

Naast het domein kunt u ook een E-mailadres door ons laten instellen. Stel dat u voor uw bedrijf met het domein www.bedrijfx.nl een E-mailadres wilt, dan kunt u dat willekeurig door ons laten invullen. Wilt u [email protected] of [email protected]? Dit is allemaal mogelijk. U kunt uw E-mail via uw webmail bereiken. Daarin kunt u weer kiezen uit drie verschillende mail-programma’s. Keuzes alom. Wij helpen u daar graag bij.  Daarnaast garanderen wij uiteraard dat u veilig kunt mailen. Elke e-mail die binnenkomt wordt eerst door en door gecontroleerd, zodat de aangekomen E-mail correct in uw mail-programma wordt afgeleverd. Dagelijks worden er automatisch backups gemaakt van alle bestanden en databases in uw hostingpakket oftewel abonnementsvorm. Deze backups worden 10 dagen bewaard en kunnen in geval van nood eenvoudig worden teruggeplaatst via de online beheeromgeving.

Beveiliging, een veelbesproken item

Onze servers, waar de hosting plaats vindt, worden elke minuut, elk uur en dus 24 uur per dag gecontroleerd. Wanneer wij bestanden wijzigen in uw website of webshop, dan worden deze bestanden gecontroleerd op malware en virussen. Via software en technologie houden wij dus uw bestanden én onze servers dag en nacht in de gaten. Zien wij gekke dingen? Dan zien we aan het zogeheten IP-adres waar het vandaan kán komen en dit adres wordt direct geblokkeerd. Dit om uw website of webshop tegen hackers en kwaadwillenden te beschermen. Natuurlijk leest u ook wel eens nieuws over ‘veiligheidslekken’, ‘virussen’ of ‘malware’. Wanneer deze zich voordoen en dus bekend zijn, lossen wij dit zo spoedig mogelijk op!

hosting

Domeinregistratie

Laten we voor het gemak uw domeinnaam een postcode noemen. Met een domeinnaam is uw website of webshop te vinden op het internet en zoals u hierboven kunt lezen is ook uw E-mailadres daar aan verbonden. Vraag ons of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Wij controleren dit en laten u dit zeer spoedig weten. Vertel overigens nooit en te nimmer uw zelfbedachte domeinnaam aan een ander. In het verleden is gebleken, dat men hier misbruik van kan en wil maken. Voordat u het weet, dient u uw domeinnaam van een ander persoon over te kopen. Dit wil natuurlijk niemand!

Heeft u al een domeinnaam, maar hebben we samen besloten om deze in onze abonnementsvorm onder te brengen? Deze verhuizen wij gratis voor u naar onze hosting. Tijdens het verhuizen blijft uw website gewoon zichtbaar en u kunt gewoon uw E-mail blijven gebruiken.

Kunnen wij u helpen?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?

Kunnen wij u helpen?

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Al dan niet onder het genot van een kop koffie?